Biljartclinic Dick Jaspers bij Biljartvereniging 2 Brothers
Biljartclinic Dick Jaspers bij Biljartvereniging 2 Brothers Geert Hoogerduijn

Elke vrijdagavond Clubavond bij Biljartvereniging 2 Brothers

2 juli 2019 om 10:33 Sport/sport Deel je nieuws

Biljartvereniging 2 Brothers is een jonge, maar levendige vereniging met biljarters die competitie spelen tot op hoog niveau, maar ook diverse leden die recreatief biljarten.

De vereniging beschikt over twee mooie zalen met in het totaal vier tafels op de eerste en tweede verdieping van het Grand Café 2 Brothers aan de Achterstraat 1, 3882 AB Putten.

Omdat de biljarts worden gebruikt voor de competitie van de KNBB verkeren de materialen in goede staat. Bij Biljartvereniging 2 Brothers wordt alleen carambolebiljart gespeeld, geen pool of snooker.

De zalen zijn, wanneer het Grand Café geopend is, altijd toegankelijk voor de leden. Er wordt dan ook vaak door de leden gespeeld.

Een aantal leden had daarnaast de behoefte aan een vaste avond waarop gespeeld kon worden en men dus zeker weet dat er andere spelers aanwezig zijn om tegen te spelen.

Daarom is er nu op elke vrijdagavond Clubavond. Daar ontmoeten diverse leden elkaar en worden er verschillende potjes gespeeld tegen elkaar. Het maakt daarbij niet uit of je een heel goede speler bent of een lager niveau hebt, omdat iedereen zijn eigen aantal te maken caramboles heeft.

Elke avond spelen verschillende leden zo tegen elkaar in een gemoedelijke sfeer. Er wordt Libre gespeeld, maar ook zijn er fervente Driebanders bezig. Daarnaast worden er interessante gesprekken met elkaar gevoerd.

Hoewel de Clubavonden dus eigenlijk voor de leden zijn, zijn mensen die geïnteresseerd zijn in carambolebiljart altijd welkom om eens kennis te komen maken.

De Clubavonden zijn elke vrijdagavond en beginnen om 19:30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie