Jazzdansdag Orion
Jazzdansdag Orion Han Balk Photography

 Geslaagde Jazzdansdag bij Orion Putten

27 mei 2018 om 21:28 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 27 mei 2018 was sporthal de Putter Eng weer volgeladen met enthousiaste dansers en toeschouwers. De jaarlijkse Jazzdansdag georganiseerd door Jazzdans Orion Putten stond weer op het programma en dit was wederom een groot succes!

 

Ondanks de warmte hebben honderden dansers van wel 13 verenigingen uit de regio hun dansen neergezet. Met knallende muziek en spetterende lichten mochten alle dansers zich van hun beste kant laten zien.

 

Er waren drie programma’s over de dag verdeeld, elk programma werd afgesloten met een enthousiaste slotdans, gedanst door alle deelnemers. Per ronde werden er drie aanmoedigingsprijzen uitgereikt door de jury. De meest leuke, grappigste, origineelste, ontroerendste dansen mochten een prijs mee naar huis nemen. Jazzdans Orion heeft uiteindelijk drie prijzen in de wacht gesleept, een knappe prestatie.

 

Voor een aantal groepen van Jazzdans Orion is het nog even hard trainen voor het NK jazzdans op 23 juni in Ahoy Rotterdam.

 

De overige groepen gaan zich voorbereiden op de einddemo, deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 juli. Deze dag heeft als thema HOLLAND en gaat wederom weer een feestje worden.

Jazzdansdag Orion
Leiding Jazzdans Orion
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie