Een groepsfoto van het gezelschap bij Tennis & Padel Club De Vale Ouwe.
Een groepsfoto van het gezelschap bij Tennis & Padel Club De Vale Ouwe. Helma van Breda

Traditioneel ouder-kindtoernooi op Hemelvaartsdag bij Tennis & Padel Club De Vale Ouwe gaat succesvol de boeken in

22 mei 2023 om 15:30 Sport

PUTTEN Tradities zijn er om in ere te houden. Zo ook bij Tennis & Padel Club De Vale Ouwe in Putten. Op Hemelvaartsdag vond daar weer het ouder-kindtoernooi plaats. Dit jaar hadden 30 kinderen zich aangemeld om samen met hun vader, moeder, broer, zus of opa en oma mee te doen aan dit gezelligheidstoernooi.

De groep van 60 deelnemers zorgde samen met het nodige publiek voor een enerverende dag. Nadat de dag in eerste instantie nog bewolkt begon, was het daarna heerlijk tennisweer vanwege het zonnetje dat scheen. Om 10.00 uur werd het startsein gegeven door trainer Helma van Breda van Fit2Hit, die ook nog even de spelregels uitlegde. In totaal werd er in zes poules competitief de strijd met elkaar aangegaan.

ROLVERDELING

De dag kende een spannende ontknoping, er werd veel gelachen en bij veel duo’s was de rolverdeling eens andersom. Ditmaal leerden veelal de kinderen de ouders hoe het spel gespeeld moest worden. Je bent immers nooit te oud om te leren.

LUNCH

Rond 11.45 uur was het tijd voor patat en frikandellen, drinken was er in overvloed en de jeugd samen met een aantal ouders verzorgden deze lunch. Daarna werden nog even de puntjes op i gezet en de partijen afgemaakt. Om 14.00 uur was het ouder-eindtoernooi voorbij met als winnaars Saar, Amelie, Mika, Jouk, Mitzi en Senna.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie