Afbeelding
Triton Putten

Z & Pc Triton Putten zoekt hoofdtrainer/ster zwemmen

6 juni 2023 om 14:55 Sport Deel je nieuws

Triton Putten zoekt hoofdtrainer zwemmen.

Zwem & Poloclub Triton Putten is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Een enthousiaste hoofdtrainer(m/v) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op zijn/haar zwemmers. Die met ons verder wil bouwen aan het met plezier en motivatie trainen van de zwemmers. Die in staat is om het bestaande trainerscorps te motiveren en te stimuleren. Waarbij het individuele belang van de zwemmer en trainers op welk niveau dan ook vooropstaat.

Hij/zij is een voorbeeld voor de recreatieve en wedstrijdzwemmers. Iedere zwemmer is wat Triton betreft even belangrijk ongeacht de prestatie die de zwemmer kan of wil bereiken.

De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de zwemafdeling van Zwem & Poloclub Triton Putten en stuurt de assistent trainers (sommigen met KNZB niveau 3) aan. Hij/zij is de eindverantwoordelijke voor de trainers. Aanspreekpunt voor de trainers, zwemmers en ouders/verzorgers. Naast het aansturen van het team van trainers is hij verantwoordelijk voor het trainen van de A-selectie. Dit is een groepje zwemmers die extra gemotiveerd is en vaak richting Gelderse B (soms zelf de Gelderse A) trainen. Verder houdt de hoofdtrainer nauw contact met de zwemcommissie en dus bestuur.

Wij bieden

Een trainersvergoeding aan de hand van het aantal te geven trainingen en taken daar omheen. Mogelijkheid tot het behalen van een trainersopleiding en bijscholingen. Gemêleerde groep zwemmers van jong tot oud. Gemotiveerd trainerscorps. Mogelijkheid tot het laten uitvoeren van clinics. 

Locatie

Bosbad Putten, Zuiderveldweg Putten.

Meer informatie

Ons contactpersoon is:

Gertjan Bouwman

E-mail; wedstrijdzwemmen@tritonputten.nl

Kijk voor meer informatie op onze website: www.tritonputten.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie