start/finish SV Putten zomerestafette
start/finish SV Putten zomerestafette HZ

Estafetteloop SV Putten zit er weer op: ‘Mooie sportieve avond op landgoed Schovenhorst en het Sprielderbos’

1 september 2023 om 11:30 Sport

PUTTEN Normaal gesproken wordt de estafette gelopen in juni, als de dagen op z’n langst zijn. Dit keer, vanwege het broedseizoen van de vogels, eind augustus. 

Om het donker voor te blijven werden de eerste lopers al om 18.30 uur ‘afgeschoten”, terwijl de rest van het 4-koppige team alvast wat warming-up deed, uitkijkend naar de terugkeer van hun teamgenoot. 

Ieder loopt een ronde van 5 kilometer door het prachtige Sprielderbos om vervolgens weer terug te keren bij de Werkstee op landgoed Schovenhorst. Daar was het gezellig, er werd aangemoedigd, uitgepuft, een drankje genuttigd en de tijden van de lopers werden nauwkeurig vastgelegd. 

Al snel werd duidelijk dat de heren van team RFS hun winst van vorig jaar konden prolongeren, met Alwin Roordink als hun laatste ‘troef’ liepen ze flink uit op de andere herenteams, hij had slechts circa 16,5 minuten nodig om de ronde door het bos af te leggen. 

Bij de dames deed team Toppers hun naam eer aan en bij de gemengde teams ging AV Athlos uit Harderwijk met de eer strijken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie