Nieuw seizoen van start bij damclub PDC Putten.
Nieuw seizoen van start bij damclub PDC Putten. PDC Putten

PDC Putten trapt nieuwe seizoen af met ledenvergadering en staat open voor nieuwe dammers

7 september 2023 om 15:31 Sport

PUTTEN Met de algemene ledenvergadering is damclub PDC Putten het nieuwe seizoen begonnen. De plaatselijke damclub heeft op dinsdagavond de clubavond in de bestuurskamer op het sportpark van voetbalclub SDC Putten.

Bij de algemene ledenvergadering legde het bestuur verantwoording af over het afgelopen seizoen. PDC Putten kijkt tevreden terug op vorig seizoen met veel verschillende activiteiten waaronder het jaarlijkse schooldammen, deelname aan de Gelderse club- en bekercompetitie, de interne competitie, de sneldamavonden en het Putten Open toernooi in samenwerking met Stichting Hersenfitness.

85 jaar

Dit jaar heeft voor PDC Putten een feestelijk randje: de in februari 1938 opgerichte damclub bestaat namelijk 85 jaar. Weliswaar is PDC Putten een kleine vereniging met circa vijftien leden, maar van opheffing is geen sprake waar in de regio in de afgelopen jaren verschillende verenigingen besloten om te stoppen.

Mochten er dammers belangstelling hebben om een kijkje nemen  of zich aan te sluiten bij PDC Putten, zijn ze op dinsdagavond van harte welkom in de bestuurskamer van voetbalclub SDC Putten. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie