Jarrik, Jens en Santino samen met de turners van KEV Vriezenveen
Jarrik, Jens en Santino samen met de turners van KEV Vriezenveen .

Mooie resultaten bij de eerste wedstrijd van de turners van G.V. Orion

5 november 2023 om 21:38 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 4 november hadden de turners van Orion hun eerste wedstrijd van de najaarscompetitie in Twello. Ze hebben hier de afgelopen maanden hard voor getraind en konden zaterdag dan ook mooie oefeningen laten zien.

In de tweede wedstrijdronde was Micha Evers aan de beurt. Hij komt in de categorie Pupil niveau C uit. Samen met de turners van Penta Winterswijk vormde hij een team. Hij moest even inkomen op zijn eerste toestellen, maar zat er daarna helemaal in. Op sprong deed hij een overslag over de pegasus en had hij met 16.600 zelfs de 5e score! Uiteindelijk werd Micha met zijn team zevende en individueel behaalde hij een mooie 21e plaats wat erg knap is in dit grote deelnemersveld!

In de laatste wedstrijdronde was het de beurt aan Jarrik van Losenoord, Jens Zwijnenberg en Santino Oudekotte. Ze komen uit in niveau 5 en voor hun de allereerste wedstrijd in teamverband. Samen met 2 turners van KEV Vriezenveen waren zij een team. In deze categorie mag je per toestel 3 turners uit het team inzetten. De turners begonnen hun wedstrijd stabiel op sprong. Daarna turnde Jarrik op brug de elementen mooi achter elkaar door en voerde het ook zuiver uit. Later op vloer eindigde Santino zijn oefening met een hoeksalto voorover en hij had deze ‘gestickt’. Daarmee werd hij beloond met een score van maar liefst 11.600! Tot slot turnde Jens op ringen een mooie oefening met daarin zelfs een element omhoog tot steun. Met alle scores bij elkaar, werden de jongens door een zeer stabiele wedstrijd knap 6e van de 12 teams met een klein verschil richting het podium. 

We kunnen terugkijken op een mooie seizoenstart en de turners kunnen trots zijn op hun resultaten. We kijken erg uit naar de volgende wedstrijd op 25 november wat een thuiswedstrijd zal zijn, want deze is bij ons in Putten. 

Micha Evers op de pegasus
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie