Dik en Johan in actie in het Landhuus op Zorgerf.
Dik en Johan in actie in het Landhuus op Zorgerf. Geert Hoogerduijn

Biljartvereniging 2 Brothers en Zorgerf slaan handen ineen

13 november 2023 om 14:50 Sport

PUTTEN Biljartvereniging 2 Brothers en Zorgerf slaan de handen ineen. Een bewoner van Zorgerf was vroeger lid van een biljartvereniging en wilde graag weer biljarten. Zijn wens kwam bij biljartvereniging 2 Brothers terecht en zij regelden een biljart om in het LandHuus op het ZorgErf op te zetten.

De tafel moest verplaatsbaar zijn en te hanteren voor medewerkers van het ZorgErf. Op donderdag 2 november werd de tafel voor het eerst in gebruik genomen. Oud-biljarter Johan liet zien dat hij de kunst van het biljarten nog prima beheerst. ,,Dit biljart speelt ook prima, dat valt me flink mee. En ik vind de kleur van het laken prachtig”, aldus Johan. Al snel kwamen er meer bewoners naar de tafel. Twee daarvan bleven gezellig kijken en een paar anderen waagden zich ook aan het spel.

De biljarttafel blijft beschikbaar voor de inwoners van ZorgErf en leden van de biljartvereniging zullen nog een aantal keer komen om met hen te spelen. In de eerste helft van 2024 gaan de bezoekers van ZorgErf op bezoek bij de biljartclub. Een dagje uit om te biljarten, of alleen maar te kijken in de gezellige speelzaal van biljartvereniging 2 Brothers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie