Afbeelding
Harry van 't Veld

Inschrijving RunBikeRun 2024 weer mogelijk

13 november 2023 om 16:15 Sport

NIJKERK Na drie succesvolle edities organiseert de triatlonafdeling van AVN (Atletiekvereniging Nijkerk) op zaterdag 10 februari voor de vierde keer een Run Bike Run wedstrijd in het mooie buitengebied op de rand van Nijkerk en Putten. De start vindt plaats bij Kampeerboerderij de Spochthoorn, Spochthoornseweg 4 in Nijkerk. 

Eerst wordt 3,6 kilometer gelopen op een vooral verharde weg, daarna volgt een mountainbike/crossfietsparcours van 20 kilometer op voornamelijk onverharde wegen en de wedstrijd wordt afgesloten met hetzelfde looprondje van 3,5 kilometer in omgekeerde richting. Ook tijdens deze editie is er weer een apart klassement voor mountainbikers en gravel-/veldrij-/cycelcrossbikers.

INSCHRIJVING

De inschrijving voor deze wedstrijd is inmiddels geopend. ,,Je kunt je als individu inschrijven. Als je zelf slechts één onderdeel wilt of kunt doen, dan kun je meedoen aan het onderdeel estafette en iemand vragen om het andere onderdeel voor zijn of haar rekening te nemen”, aldus de AVN. Verdere informatie is te vinden op de website www.avnijkerk.nl/info-run-bike-run. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de Veluwse RunBikeRun competitie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie