Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. Pixabay

Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo vanavond in Het Perfecte Plaatje

15 november 2023 om 11:46 Sport

ERMELO Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is vanavond de locatie van Het Perfecte Plaatje. 

In deze aflevering maken de vijf deelnemers van het televisieprogramma foto’s bij de KNHS in de Beek in Ermelo, het kloppende hart van de Nederlandse paardensport en fokkerij.

De opdracht luidt ‘Leg de liefdevolle band tussen paard en ruiter vast met een Olympische ring in beeld’. 

De KNHS heeft in januari 2023 al contact opgenomen met ITV, de producent van het Perfecte Plaatje, om dit populaire programma naar Ermelo te halen. Deze aflevering is meer dan alleen entertainment, aldus de KNHS. ,,Het is een kans om de Nederlandse samenleving een positieve kijk te geven op de paardensport, aldus de KNHS. Met naar schatting 2 miljoen kijkers per aflevering, is Het Perfecte Plaatje een uitstekende gelegenheid om de liefdevolle band tussen paard en ruiter te tonen en zo het imago van de paardensport een welverdiende boost te geven.’’

Gastjury en topfotograaf Arnd Bronkhorst beoordeelde de foto’s. Bronkhorst over zijn rol als gastjury: ,,Het leukste van gastjury zijn bij Het Perfecte Plaatje was het echte enthousiasme, de inventiviteit en de emoties bij de fotografen. Ze werden geconfronteerd met een pittige opdracht, waren volledig onbekend met paarden, de disciplines en de (on)mogelijkheden en ze maakten er allemaal wat van, met behulp van de ruiters. Heel mooi om te zien hoe snel er een band groeide met paard en ruiter, en hoe ze samenwerkten om tot een goede foto te komen in zeer korte tijd. Ik was blij verrast met de resultaten en het was een groot plezier om de fotografen met de paardenwereld kennis te laten maken.” 

Kijk komende woensdag 15 november om 20.30 uur naar Het Perfecte Plaatje op RTL 4. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie