Meidenteam Rood-Wit MO17 hebben opnieuw geluk. Deze keer ontvangen ze nieuwe jassen van Autobedrijf Koster en @K-computers.
Meidenteam Rood-Wit MO17 hebben opnieuw geluk. Deze keer ontvangen ze nieuwe jassen van Autobedrijf Koster en @K-computers. Karina K.

Meidenteam Rood-Wit opnieuw geluk

26 november 2023 om 16:01 Sport Deel je nieuws

Het meidenteam MO17 van voetbalvereniging Rood-Wit ontving naast nieuwe tenues nu ook jassen voor het winterseizoen. De gulle gevers waren ouders van een tweetal teamleden. Zij zagen de bui al hangen en wilde de verwachte vraag van hun dochters “Pap, mam, wil jij me wegbrengen? Het regent...” voor zijn. Het zijn getailleerde kwaliteitsjassen waarbij het winterdeel eruit gehaald kan worden. We zijn er enorm blij mee, en bedanken Autobedrijf Koster en @K-computers dan ook hartelijk, want dit is geen half werk.” geven de teamleidsters Melanie Alberts en Karina Kieft aan.


Op de vraag of deze sponsoren ook zo vooruit zien en meedenken met hun klanten zeggen Olger en Janneke van Autobedrijf Koster: “Dat is toch niet meer dan logisch, je wilt gewoon dat klanten jarenlang plezier hebben van de aankoop van hun auto. Om dat te realiseren is het belangrijk om mee te denken, en te helpen bij het maken van de juiste keuze maar ook om te ontzorgen. ”Arjan Kieft van @K-computers vult aan. “Precies dat, ‘ontzorgen’ is het sleutelwoord. Computers en ICT in het algemeen is voor veel mensen lastige materie. Je hebt er niks aan als je een laptop of printer koopt en er vervolgens niet mee uit de voeten kan. Daarom ben ik enkele jaren geleden begonnen met ICT-dienstverlening; advies en installatie van ICT-producten zoals: laptops, computers printers etc. Want ik word zelf ook niet blij als ik iets koop en het vervolgens niet doet wat ik zou willen.”

De meiden zijn heel blij met de jassen. “Iedereen heeft de jas aan omdat hij leuk staat, superwarm is en nog waterdicht ook, vertelt de enthousiaste Noortje, één van de teamleden.

Meidenteam Rood-Wit MO17 voetbalt in de 2e klasse. Inmiddels is dit team opgeklommen tot plek 4 in de competitie met nog twee wedstrijden te gaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie