In 2013 werd er ook gesprongen op een trampoline.
In 2013 werd er ook gesprongen op een trampoline.

G.V. Orion uit Putten blaast het trampolinespringen onder leiding van trainster Mirjam Jansen nieuw leven in

22 augustus 2023 om 10:00 Turnen

PUTTEN Na jaren van afwezigheid voegt G.V. Orion uit Putten het trampolinespringen weer toe aan het lesprogramma. De lessen bij de gymnastiekvereniging zullen worden verzorgd door trainster Mirjam Jansen.

Jansen heeft al twaalf jaar ervaring in het geven van trampolinelessen en de trainster heeft na een tijdelijke pauze van drie jaar besloten de handschoen weer op te pakken om de Puttense jeugd aan het springen te krijgen. Jansen geeft inspirerende en energieke lessen, waarbij ze haar passie voor trampolinespringen graag wil overbrengen aan de aanwezige springers.

OLYMPISCHE SPELEN Wie weet woont in Putten wel de nieuwe Rea Lenders of Alan Villafuerte, die beiden Nederland hebben vertegenwoordigd op de Olympische Spelen. Het zou toch geweldig zijn als een inwoner van Putten straks ook op het wereldpodium staat te schitteren? Het is misschien wat ver weg, maar iedereen die op het hoogste niveau ter wereld uitkomt is ergens begonnen. En G.V. Orion uit Putten biedt nu de mogelijkheid om het trampolinespringen weer op te pakken en de sporters uit te dagen om te kijken waar hun plafond ligt.

PLEZIER Bij het trampolinespringen staat het plezier natuurlijk voorop. Wie wil nou niet de sensatie van het zweven door de lucht ervaren? Trainster Jansen leert allerlei gave sprongen aan en dat gewoon in Putten.

Het trampolinespringen bij gymnastiekvereniging Orion worden wekelijks op vrijdag gegeven in sporthal de Putter Eng. De lessen duren van 16.30 uur tot 17.30 uur.

Trampolinespringen terug bij G.V. Orion Putten!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie