Afbeelding
Harry ten Hove

SDC Putten nipt onderuit tegen RKC Waalwijk

26 augustus 2020 om 06:55 Voetbal

PUTTEN De voetballers van SDC Putten speelden dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen de profs van RKC Waalwijk. De Puttenaren gingen onderuit, maar hielden de schade beperkt. De Brabantse eredivisionist won met slechts 0-3.

RKC kwam al vroeg in het duel op voorsprong door een treffer van James Efmorfidis. Daarna beet SDC Putten echter goed van zich af en waren er kansen voor Rick Degenaar, Rafael Boer en Mauro Franken. Het net werd echter niet gevonden en dat lukte RKC vlak voor rust wel. Via David Min werd de ruststand op 0-2 bepaald.

In de tweede helft werd er aan beide kanten veel gewisseld. Het was vooral RKC dat nog wat kansjes kreeg, maar SDC-doelman Thijs Laan verrichtte enkele knappe reddingen. Tien minuten voor tijd werd hij echter toch geklopt toen Min voor zijn tweede treffer van de avond tekende en de eindstand op 0-3 bepaalde.

Bron: SDC Putten.