Archieffoto wedstrijd periodetitel: SDCP-Berkum, in november 2019.
Archieffoto wedstrijd periodetitel: SDCP-Berkum, in november 2019. Henk Hutten

Mark Bouwman alsnog van DVS’33 naar SDC Putten

7 februari 2021 om 09:49 Voetbal

PUTTEN Vorig seizoen stond hij ook al in de belangstelling van voetbalvereniging SDC Putten, maar koos Mark Bouwman niet voor een overgang. Nu maakt de verdediger (23) van DVS’33 Ermelo wel de overstap naar de Putter Eng.

Marco Jansen

Bouwman, onlangs van Ermelo verhuisd naar Zwolle, wil na 4,5 jaar vertrekken bij DVS’33, omdat hij daar weinig zicht heeft op speeltijd. Toen dat bekend werd, kreeg hij snel het gevoel dat SDC Putten hem graag wil. ,,Nico Beijnen, nam contact op en ik heb besproken met Sander en Martijn Duits van de technische commissie en trainer Mark Bakker. Ik ben enthousiast geworden over hun plan dat ze binnen drie jaar structureel top-vijf van de hoofdklasse willen spelen. De trainer is duidelijk over de manier van voetballen en wat hij wel en niet wil. Ook bouwen ze aan het team.”

Bouwman besloot andere belangstellende clubs af te zeggen en kiest voor SDC Putten. ,,Ik heb ook een stukje bewijsdrang na vorig jaar, ik wil aan de supporters in Putten bewijzen dat ik niet voor niks een tweede kans krijg.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie