Spitsspeler Kevin Schmidt.
Spitsspeler Kevin Schmidt. SDCP

Kevin Schmidt nieuwe spits SDC Putten

15 februari 2021 om 08:19 Voetbal

PUTTEN Voetbalvereniging SDC Putten heeft voor het nieuwe seizoen de beschikking over Kevin Schmidt. De aanvaller uit Zwolle is afkomstig van VVOG in Harderwijk.

Marco Jansen

De technische commissie heeft vertrouwen in het scorend vermogen van Schmidt, die na het vertrek van Jurian van den Brink en Rick Degenaar voor doelpunten moet gaan zorgen bij de hoofdklasser.

Schmidt, afkomstig uit de jeugdopleiding van PEC Zwolle, speelde voor Achilles’29, DOVO, Berkum en VVOG.

KORTE DRAAI ,,Kevin is een allround aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan. Hij is sterk in de duels, erg snel op de eerste meters, heeft een korte draai en pikt makkelijk zijn goaltjes mee’’, aldus de technische commissie.

OP GEVOEL Schmidt, afgelopen woensdag 27 jaar geworden, weet dat hij veel in zijn mars heeft en wil dat graag in Putten laten zien. ,,Ik ben snel en heb veel diepgang. Dat kunnen zij goed gebruiken en ik pas goed in de speelwijze. Hun eerste spits gaat weg en zij willen mij graag hebben als vervanger. Ik heb op gevoel voor SDC Putten gekozen.”

KEEPER SDC Putten heeft vorige week ook linksback Daan Wierenga (19) van ASC Waterwijk en keeper Joar Terpstra (19) van Go Ahead Kampen gecontracteerd.

Jetta van den Broek keert na één seizoen terug bij SDC Putten. De middenvelder (29) uit Soest speelde al vanaf 2017-2020 op de Putter Eng.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie