Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Natuurgras bij SDC Putten blijkt 1-aprilgrap

3 april 2021 om 10:40 Voetbal

PUTTEN Het nieuws dat het hoofdveld van SDC Putten weer natuurgras krijgt, is een 1-aprilgrap. Dat meldt de voetbalvereniging zaterdagochtend. ,,Nu er berichten in de krant komen en bedrijven zich inschrijven voor dit project, is het misschien toch beter om te vermelden dat dit om een 1-aprilgrap ging”, schrijft SDC Putten in een Facebookbericht. 

DePuttenaer.nl meldde het nieuws vrijdag naar aanleiding van een ‘persbericht’ van de voetbalvereniging. Daarin stond dat de werkzaamheden voor de vervanging van het kunstgras op het hoofdveld in volle gang waren, onder meer omdat spelers van de Hoofdklasse de voorkeur gaven aan natuurgras. ,,Omdat de competitie nu stilligt en er meer tijd beschikbaar is, heeft SDC Putten samen met de gemeente kunnen kiezen voor het zaaien van gras in plaats van het aanleggen van graszoden. Dat komt de kwaliteit van de grasmat ten goede’’, luidde de grap. 

Daar blijkt nu dus niks van te kloppen: ,,Ons hoofdveld blijft kunstgras, dus ook vandaag wordt er gewoon weer door onze jongens en meiden op dit kunstgrasveld gevoetbald.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie