Afbeelding
S.D.C. Putten

Puttens Ajax-talent keert onverwacht terug bij S.D.C.

24 juli 2021 om 11:00 Voetbal

PUTTEN S.D.C. Putten heeft zich onverwacht versterkt met Alen Karahasanovic. Het Puttense talent komt over van Ajax onder 18.

Hoewel Karahasanovic in de F’jes van S.D.C. Putten begon, werd hij al vroeg gescout en speelde vanaf zijn achtste in de jeugdopleiding van Ajax. De afgelopen tien jaar heeft hij in de Amsterdamse jeugdopleiding gespeeld en getraind, afgelopen seizoen in Ajax onder 18.

DICHT BIJ HUIS Al die tijd is Karahasanovic (18) in Putten blijven wonen. Nu wil hij om privéredenen zo dicht mogelijk bij huis voetballen. ,,Toen wij hiervan hoorden hebben we heel snel contact gezocht met Alen en zijn familie. Al na het eerste gesprek bleek hij nog heel positieve gevoelens bij S.D.C. Putten te hebben’’, vertelt TC-lid Martijn Duits.

Hoewel de A-selectie van S.D.C. Putten al compleet was, wordt voor Karahasanovic een extra plek gecreëerd. ,,Hij is een technisch zeer begaafde voetballer, heeft een goed overzicht, creativiteit en een heel mooie dribbel. Gezien zijn Ajax-achtergrond en omdat het een echte Puttense jongen is, maken we voor hem een uitzondering. We zijn heel blij dat hij voor ons kiest, ondanks dat hij ook naar andere clubs kon.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie