Strijd om de bal
Strijd om de bal Tvbloeme

Rood-Wit’ 58 pakt punt uit tegen koploper Otterlo, 0-0

4 april 2022 om 10:23 Voetbal

PUTTEN Rood-Wit heeft zaterdag tegen koploper Otterlo zelf weinig tot niets weggegeven en zelf enkele goede kansen weten te creëren maar gescoord werd er niet, eindstand 0-0.

Het eerste halfuur was voor Otterlo, Rood-Wit werd op eigen helft vastgezet maar omdat  Rood-Wit goed georganiseerd stond kreeg Otterlo nauwelijks een mogelijkheid om tot scoren te komen. Rood-Wit zelf loerde op de counter om met een snelle uitval tot scoren te komen.

Vlak voor rust was de grootste kans voor Rood-Wit toen de bal via een scrimmage uit een hoekschop ruim achter de doellijn door doelman Bas Pol uit zijn doel werd geslagen. Helaas voor Rood-Wit werd dit niet door de scheidsrechter geconstateerd.

Toch werd het geloof dat er iets te halen was na dit moment groter en kwamen de roodwitten vaker in het strafschopgebied van Otterlo.

Ook de tweede helft zat het achterin bij Rood-Wit goed in elkaar en kreeg Otterlo, ondanks een veldoverwicht nauwelijks mogelijkheden. Rood-Wit kreeg nog wel enkele kansjes en de grootste kans was een lob van Job van Eijden over doelman Bas Pol, maar de bal ging net naast het doel.

Zo eindigde de wedstrijd met een 0-0 eindstand. Al met al een mooi en verdiend punt voor Rood-Wit in een wedstrijd waar Otterlo het meeste aan de bal was maar waar Rood-Wit de beste kansen kreeg.

Zaterdag 9 april speelt Rood-Wit op Sportpark De Eendracht om 14.30 uur tegen VVOP.