De complete selectie van SV Putten 1.
De complete selectie van SV Putten 1. Dimitri Steijlen

De zaalvoetballers van SV Putten pakken koppositie in de Topklasse na ruime zege op Gonemo

29 september 2023 om 14:22 Voetbal

PUTTEN SV Putten 1 speelde midweeks het derde competitieduel van het seizoen. Na een gelijkspel in Almelo en de winst tegen DKB1, stond de kraker tegen Gonemo 1 op het programma. De heren uit Winterswijk waren gebrand op een overwinning om zodoende boven SV Putten te komen op de ranglijst. 

Na een goede start van ‘de Tricolores’ stond de thuisploeg al snel met 3-0 voor, door goals van Zandstra, Dijkstra en Hendriksen. Hierna wist Gonemo nog een aansluiting te maken tot 3-1, waarna ze dit niet vast konden houden. Er waren wel kansen voor de uitploeg, maar doelman Schuurman wist het doel vrijwel schoon te houden. De Puttenaren gingen door een goal van Rijkeboer met een 4-2 stand de rust in om vol energie te starten aan het tweede bedrijf.

Ook na rust wist het eerste team van de vereniging druk te houden naar voren. Mede door een goal van Brandwagt en de tweede Zandstra werd de overwinning veilig gesteld. In de laatste minuut probeerden de gasten nog door middel van een meevoetballende keeper dichterbij te komen, maar door een goal van Van den Bor eindigde de wedstrijd in 8-4. De volgende wedstrijd die op het programma staat voor SV Putten is een uitwedstrijd naar Enschede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie