Winnaars BUS Bedrijfsvolleybal 2021-2022
Winnaars BUS Bedrijfsvolleybal 2021-2022 A. Mouw

BUS Natuursteen Bedrijfsvolleybal kroont nieuwe kampioen

Volleybal

PUTTEN Na twee verloren seizoenen wegens corona was het voor BUS Natuursteen Bedrijfsvolleybal Putten dit jaar eindelijk weer eens feest. Ondanks een lockdown was er mede door wat geschuif in het schema toch nog op 25 avonden gevolleybald. Elke week speelden 18 teams op dinsdag hun wedstrijd om daarna aan de bar te zorgen voor de financiering van de nieuwe sporthal van Stichting Binnensport Putten.

Op 31 mei organiseerde team timmerbedrijf Schreuder de jaarlijkse feestavond welke plaats vond bij De Oude Deel. Na wat leuke activiteiten konden de ongeveer 100 sporters genieten van een lekkere barbecue.

Hoogtepunt van de avond was het bekendmaken van de nieuwe kampioen en wat was het spannend. Team IMP en team Meints Tuin Totaal waren gelijk geëindigd en het onderlinge resultaat had men zelf niet bijgehouden. Meints had 3 van de 5 onderlinge wedstrijden gewonnen en werd voor de eerste keer kampioen.

De wisselbeker werd overhandigd door het team dat de laatste keer de beker uitgereikt had gekregen, en dat was in 2019 team BUS Natuursteen. Met de opmerking dat voor beide teams ‘in de grond’ belangrijk was voor hun bedrijf kreeg Meints de beker heel ludiek verstopt in een grote pot aarde overhandigd. Na wat grondwerk werd de beker uiteindelijk gevonden en bleef het tot laat gezellig.

In september start het volgende seizoen van Bedrijfsvolleybal Putten, kijk voor meer informatie op www.bedrijfsvolleybal.nl. Volgend seizoen zal in het teken staan van het officiële 40 jarige bestaan van deze gezellige Puttense vereniging.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45