De 200.000ste bezoeker wordt in het zonnetje gezet door Bosbad Putten.
De 200.000ste bezoeker wordt in het zonnetje gezet door Bosbad Putten. Bosbad Putten

Bosbad Putten verwelkomt nietsvermoedend gezin als 200.000e bezoeker van 2023

22 augustus 2023 om 17:00 Zwemmen

PUTTEN Nietsvermoedend laat de familie Oostendorp uit Kampen de online gereserveerde kaarten scannen bij de kassa van subtropisch Bosbad Putten. ,,Ik heb een verrassing”, vertelt receptioniste Judith, ,,jullie zijn de 200.000e bezoeker van 2023.” Ze biedt de familie, in samenwerking met badrestaurant De Boskamer, een compleet verzorgd dagje Bosbad aan.

De familie Oostendorp geniet nog van de vakantie en is een dagje uit in Nederland. ,,Vanuit Kampen is het 35 minuten rijden naar Putten, dat is prima te doen voor een dagje weg”, aldus vader Oostendorp. ,,Onze kinderen Job (9) en Ella (2,5) vermaken zich hier uitstekend. Voor iedereen is er van alles te doen.” De wildwaterbaan, glijbanen en het peuterbad met spray-park vallen het meest in de smaak.

Dat Bosbad Putten zoveel bezoekers trekt komt ook door de hoge notering in de ranglijst van populaire uitjes in Nederland. Daarin staat het subtropische complex dit jaar voor het eerst in de top-50. De buitenbanen en zonneweide zorgen er samen met alle attracties voor dat het bad geschikt is voor een hele dag waterplezier.

,,Op dit moment lopen we qua aantallen ruim 9.000 bezoekers voor op vorig jaar. Mensen uit heel Midden-Nederland weten ons zwembad te vinden en ook voor de vele toeristen zijn we een populaire bestemming. Terecht wat mij betreft, we blijven één van de mooiste baden in de wijde omgeving”, vindt Dick Eijlander, manager van Bosbad Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie