Afbeelding
Eigen foto

Peuterspeelzaal ’t Zwaluwennest wordt CNS Kinderopvang

11 april 2019 om 16:09 Nieuws

PUTTEN De naam van peuterspeelzaal 't Zwaluwennest wordt CNS Kinderopvang en het aanbod wordt uitgebreider. Peuterspeelzalen vallen sinds 1 januari onder het regime van de Wet Kinderopvang. De algemene naam voor de activiteiten die zij aanbieden is kinderopvang. Het peuterspeelzaalwerk is formeel een activiteit van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Scholen voor CNS. De ruimte die de Wet Kinderopvang biedt, willen ze benutten om het kinderopvang-aanbod uit te breiden.

Het blijft peuterspeelzaalwerk voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Er wordt opvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar aan toegevoegd, evenals dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang voor baby's vanaf 0 jaar zal in eerste instantie op de hoofdlocatie aan de Brinkstraat zijn. Dit is naast de bibliotheek. De opvang voor jongere kinderen vanaf 1 jaar is ook mogelijk op de andere locaties, mits het kindje niet hoeft te slapen.

,,Het mag duidelijk zijn dat CNS Kinderopvang christelijke kinderopvang biedt. Er zal al aan deze jonge kinderen de boodschap van het evangelie van Jezus Christus heel eenvoudig meegegeven worden. Dit houdt in dat er begonnen wordt met een gebedje en dat er christelijke liedjes gezongen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden voor andere spelletjes en liedjes. Er wordt veel belang gehecht aan vaste gezichten en het bieden van veiligheid."

Er wordt dagopvang geboden worden van 7.30 tot 18.00 uur, maar kiezen voor een halve dag kan ook. CNS kinderopvang heeft naast de hoofdlocatie aan de Brinkstraat ook een locatie in Basisschool de Schuilplaats aan de Verzetslaan en in Basisschool Diermen aan de Nijkerkerstraat.

Voor informatie: Arianne Stoffer, tel. 358158 of info@cnskinderopvang.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie