IJssalon de Parel opent vernieuwde salon

7 maart 2018 om 13:40 Nieuws

PUTTEN IJssalon de Parel opent woensdag 21 maart haar vernieuwde salon. Na een grootse verbouwing, is eigenaar Frank Hoogerwerf klaar voor het nieuwe seizoen. De salon heeft een volledig nieuw interieur met een frisse, eigentijdse uitstraling. Bij de opening wordt De Parel op bijzondere manier tot leven gebracht.

 

In 1995 is hij samen met Wendy De Parel begonnen. ,,Al na het eerste seizoen hebben we de ijssalon uitgebreid. En ongeveer tien jaar geleden heeft de winkel een update gehad. Dit keer was het tijd voor een meer rigoureuze aanpak. En dat hebben we geweten. Niet alleen zijn alle muren er uit geweest, ook de pui is volledig vernieuwd. Het heeft wat slapeloze nachten gekost, maar nu ik hier sta, is dat het volkomen waard", aldus Hoogerwerf.

 

Iedere klant die tussen 16.00 tot 18.00 uur de salon bezoekt, krijgt een gratis ijsje. Hoogerwerf belooft een schilderachtige middag te bieden, met fotomomenten en een verrassing van meer dan 350 jaar oud. Wat dat betekent, houdt hij nog geheim. De allereerste klanten die bij de opening in 1995 waren, zijn in ieder geval via Facebook opgespoord en gevraagd om ook deze opening bij te wonen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie