Wellness Centre Putten trapt af voor actiemaand

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Op zaterdag 29 oktober was het 'Ladies-only' bij Wellness Centre Putten. Leden en niet leden werden die middag extra in het zonnetje gezet. Bezoeksters werden verwend door de aanwezige kapsters en schoonheidsspecialistes. Ook kon men terecht voor een heerlijke massage, pedicurebehandeling en uiteraard was er de gelegenheid om even lekker te sporten. Daarnaast werden schitterende sieraden en schilderijen van Hermien van de Kamp met flinke kortingen verkocht. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Overweldigend aantal bezoekers

Vooraf was het moeilijk in te schatten hoeveel belangstelling er zou zijn voor het evenement. Het was immers voor de eerste keer dat iets dergelijks in Putten werd georganiseerd. De werkelijkheid overtrof alle verwachtingen. Meer dan 150 dames bleken geïnteresseerd in deze verwendag. Het was dus even hard werken voor iedereen, maar de tevreden en enthousiaste reacties maakten het de moeite meer dan waard.

Winnaar Total Make-over

Een van de deelneemsters aan het evenement wordt de komende tijd nog eens extra in het zonnetje gezet. Aan het einde van de dag is haar deelnamekaart getrokken uit de meer dan 150 ingeleverde kaarten. Dit betekent dat zij namens alle initiatiefnemers een Total Make-over aangeboden krijgt. Esther Klinck is de gelukkige winnares. Zij krijgt naast de Total Make-over ook nog eens een halfjaar gratis onbeperkt sporten bij Wellness Centre Putten cadeau.

November actiemaand

,,Dit evenement was zeker voor herhaling vatbaar'' zegt Timon Gakes van Wellness Centre Putten: ,,Volgend jaar gaan we het zelfs nog grootser aanpakken. Voor nu staat de rest van de actiemaand november op de planning. Deze verwendag was daarvoor de aftrap. In november hebben wij voor iedereen, dus leden en niet leden onze 'Trip around the club'. Met een stempelkaart, die ook via de Puttenaer verspreid wordt, kan men maarliefst 5x gratis meedoen met onze groepslessen. Wie vijf stempels heeft verzameld maakt bovendien kans op leuke prijzen, waaronder een lang weekend weg, een iPod en een dinerbon, tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 30 november aanstaande''.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie