Nieuwbouw Schoolstraat van start!

3 november 2011 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - In opdracht van Woningstichting Putten is maandag 7 november gestart met de sloop van een vrijstaande woning en twee tweekappers aan de 'oude' Schoolstraat in Putten. De zeer verouderde woningen maken plaats voor vier grondgebonden seniorenwoningen met aan weerszijden een blokje van vier appartementen. In totaal dus twaalf comfortabele en goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen.

Het plan is ontworpen door Herman Roozenbeek uit Stroe en past uitstekend in de bestaande bebouwing. Vanwege de ligging, dichtbij het centrum en bushalte, zijn de woningen uitermate geschikt voor senioren, met uitzondering van de appartementen op de verdieping omdat er geen lift aanwezig is. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een vloeroppervlakte van ca. 85 m2. De seniorenwoningen hebben op de begane grond een vloeroppervlakte van ca. 90 m2 en beschikken daarnaast over een bovenverdieping die voor meerdere doeleinden geschikt is. Het project wordt naar verwachting eind 2012 opgeleverd door Bouwbedrijf Heimensen uit Putten.

De onrendabele investering van de Woningstichting voor deze twaalf woningen is ruim zeven ton. Hierdoor blijven de woningen onder de huurtoeslaggrens en geschikt voor mensen met een smalle beurs. In het tweede kwartaal 2012 adverteert Woningstichting Putten met de woningen op de website. Wie staat ingeschreven bij de Woningstichting en beschikt over een inschrijfnummer kan reageren. Meer informatie over nieuwbouwprojecten op www.wsputten.nl. of via 0341-357405.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie