Stichting Rusland Kinderhulp ontvangt cheque van Meeuwsen Ten Hoopen

25 januari 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De jaarlijkse kerstkaartenactie van Meeuwsen Ten Hoopen registeraccountants/belastingadviseurs in Putten heeft de werkgroep Help kinderen Overwinnen van Stichting Rusland Kinderhulp een cheque van €500 opgeleverd. Het bedrag werd onlangs aangeboden aan de heren Heimensen en Jonker van de stichting.

In een reactie op de digitale kerstkaart die klanten van Meeuwsen Ten Hoopen begin december ontvingen, konden zij aangeven welk goed doel zij in aanmerking willen laten komen voor een bijdrage uit het zogenaamde MTH Steunfonds. Herman Heimensen, fondsenwerver voor Stichting Rusland Kinderhulp en relatie van Meeuwsen Ten Hoopen Putten droeg de werkgroep Help kinderen Overwinnen aan: 'Ik ben zelf erg actief voor de stichting en vind het een verschrikkelijk goed doel. Daarom heb ik onze werkgroep direct doorgegeven.'

De werkgroep bereidt zich momenteel voor op de komst van 20-25 kinderen die in april voor vier weken naar Putten komen voor verder herstel van schildklierkanker, opgelopen in de wijde omgeving van Tsjernobyl. Om dit mogelijk te maken is veel geld nodig. De stichting wil deze kinderen vier onvergetelijke weken aanbieden waarmee zij hun ervaringen kunnen overwinnen.

De actie van Meeuwsen Ten Hoopen past volledig in de maatschappelijk betrokken koers waar het kantoor dit jaar verder invulling aan geeft. 'We vinden het belangrijk wat de stichting voor de kinderen doet om hen te helpen hun ervaringen met kanker te overwinnen. Dit Puttense initiatief juichen we dan ook van harte toe', legt vestigingsdirecteur Rutger Koelewijn uit. De stichting is erg blij met de gift: 'Fantastisch dat Meeuwsen Ten Hoopen zijn verantwoordelijkheid neemt voor een betere wereld en dit lokale initiatief steunt. Heel hartelijk bedankt en ga ervan uit dat de bijdrage tot de laatste euro goed wordt besteed', aldus Herman Heimensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie