Vol gas op weg naar 3e Puttense Automobielparade

27 januari 2012 om 00:00 Nieuws

Het idee om Putten, Veluwse recreatiegemeente bij uitstek, in de zomermaanden te verrijken met aan aansprekend evenement met landelijke uitstraling werd in 2009 tijdens een overleg met personen en organisaties vanuit de recreatiesector, de middenstand en de horeca geopperd. De daad werd bij het woord gevoegd. Door het aanstekelijke enthousiasme van Joop Ploeg en een stel automobielliefhebbers waarmee hij zich graag omringt, werd na een eerste overleg met VVV Putten, gemeente Putten, een potentiële sponsor en de beoogde organisator (Joop Ploeg) de naam Puttense Automobielparade geboren. Al snel bleek dat het idee om ,,ouwe auto's en aanverwante artikelen'' op de prachtige ruime pleinen en in het dorpscentrum van Putten ten toon te stellen op heel veel enthousiaste aanmeldingen mocht rekenen. ,,Vanaf de eerste dag dat we naar buiten traden met dit idee stroomden de aanmeldingen binnen en wist ik dat dit nieuwe Puttense evenement de potentie van een groot succes in zich had'', aldus Joop Ploeg.

PUTTEN - De voorbereidingen voor de derde editie van de Puttense Automobielparade zijn inmiddels in volle gang. Deze happening zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 7 juli.

Dat succes bleek al tijdens de eerste editie van dit automobielfestijn toen duizenden bezoekers het centrum van Putten overspoelden. Veel eigen bewoners, bezoekers uit de regio maar ook personen die Putten deze dag 'ontdekten' en tot de eensluidende conclusie kwamen dat ze vaker naar dit prachtige en gastvrije dorp zouden komen.

De tweede Puttense Automobielparade in 2011 overtrof het succes van het jaar ervoor. Met meer dan 200 auto's, veel nieuwe attracties, een dealerstraat (waar autobedrijven uit Putten en omstreken hun nieuwste modellen konden showen), artiesten, een heuse parade door het fraaie Puttense buitengebied met een tussenstop op Camping Strandpark Nulde en op zowel de pleinen als in het dorp veel mooie automobielen en een zeer tevreden middenstand en horeca.

Inmiddels staat de derde editie van deze happening op de agenda. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 juli 2012. De organisatie draait op volle toeren en Joop Ploeg met zijn staf geven vol gas om de 3e Puttense Automobielparade tot een niet meer weg te denken Puttens evenement te maken. VVV Putten, gemeente Putten, hoofdsponsor Pasman Autoschade en vele anderen geven vol gas om zaterdag 7 juli 2012 wederom tot een onvergetelijk evenement te maken. Een dag die niet alleen interessant en leuk is voor de doorgewinterde automobielliefhebbers maar die bovenal een attractie is waarbij de duizenden bezoekers op een unieke wijze kennis kunnen maken met alle een dorp dat op alle fronten bruist. En om in automobielsferen te blijven: in Putten treft u voldoende gratis parkeerruimte.

Zie: www.automobielparade.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie