Afbeelding

Open Monumentendag in De Tien Malen

3 september 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdag 8 september is in Nederland de Open Monumentendag. Het thema van dit jaar is Groen van toen. In Putten zijn dan o.a. het museum, het Putter Stoomgemaal en de korenmolen 't Hert te bezichtigen. Verder zijn er rondleidingen op Oldenaller.

Museum De Tien Malen aan de Garderenseweg 97 is langer open, namelijk van 10:30 uur tot 16:30 uur. De toegang op deze dag is gratis. Naar het thema van deze dag staan historische buitenplaatsen centraal. Putten heeft mooie buitenplaatsen met een rijk verleden, waarvan hun geschiedenis met tekst en beeld wordt belicht.

Een unieke kans ook om de tijdelijke expositie 'Putten in zijn hemd' te bezichtigen, een expositie die door velen, die al geweest zijn, als zeer bijzonder, leuk en informatief beoordeeld is. De expositie is mede daardoor verlengd tot eind oktober 2012.

Dus wees extra welkom zaterdag in De Tien Malen en als het mooi weer is, maak dan een (fiets) tochtje langs de Puttense monumenten. Verdere Informatie is te verkrijgen in museum De Tien Malen, bij het VVV en op de stand zaterdag 8 september van het Puttens Historisch Genootschap op de Cultuurdag Putten, achter het Gemeentehuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie