Weer gelijkspel voor SDC Putten

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - SDC moest naar Zwolle voor de wedstrijd tegen W.V.F. Al snel bleek dat beide ploegen voor de volle winst gingen. De eerste scoringskans was voor SDC. Na een aanval over veel schijven werd Barry Grevengoed aangespeeld, maar hij nam te veel tijd om doeltreffend af te ronden. In de dertiende minuut kwam W.V.F. op voorsprong. Rob Meijerink ontdeed zich van enkele SDC verdedigers en schoof de bal langs keeper Rene van Hemel 1-0. Bij een volgende aanval schoot Christian van de Kamp snoeihard tegen de lat. Vlak voor rust kwam Sven Onclin na een fraaie een twee combinatie vrij voor de keeper en hij maakte geen fout 1-1.

Na rust bleef Iwan Bos geblesseerd achter en Manuel Uhrig verving hem. Ook Barry Grevengoed raakte geblesseerd en Rick van der Ree kwam voor hem in de plaats. Een vrije trap van Sven Onclin werd door Richard Haklander op de lat gekopt. Trainer Bert van Hunenstijn bracht Henriko Meiling nog in de ploeg voor Justin Groen. Beide ploegen kregen nog kansen, maar het bleef 1-1.

Komende zaterdag SDC thuis tegen Hierden om 14.30 uur.