Touwtrekken

6 januari 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdag 2 februari wordt voor het 4e jaar op rij het Puttens Touwtrekkampioenschap georganiseerd door het team 'Blij in Putten'. Vanwege de vele enthousiaste deelnemers en toeschouwers krijgen de teams wederom de kans om de krachten met elkaar te meten.

Vorig jaar was het evenement met bijna 40 deelnemende teams uit de hele regio en ruim 1000 toeschouwers in alle leeftijdscategorieën bijzonder geslaagd en de organisatie hoopt ook dit jaar weer een mooie editie neer te kunnen zetten.

Evenals voorgaande jaren is er zowel een heren-als een damesklasse. Een herenteam bestaat uit 6 personen, een coach en een eventuele reserve. Een damesteam uit 5 personen, een coach en een eventuele reserve. De inschrijving is per heden geopend en geïnteresseerde teams kunnen zich aanmelden op de website www.blijinputten.nl, of bij Albert Heimensen 06-45291157 of Gerrit Aalt Bast 06-19683489. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team. Eenieder die wil komen kijken naar de wedstrijd is van harte welkom vanaf 14:00 uur in manege de Bouwkamp aan de waterweg 35 in Putten. Voor de kinderen zijn er springkussens en de entree is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie