Rood Wit lijdt 4-2 nederlaag op Elspeet

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

ELSPEET - Rood Wit zag de achterstand oplopen naar zes punten door een 4-2 nederlaag tegen Elspeet. Rood Wit ging de rust in met een 1-0 voorsprong, maar zag zich in de tweede helft in acht minuten tijd op een 4-1 achterstand gezet. Het werd uiteindelijk 4-2. Een gelijkopgaande eerste helft leverde beide ploegen maar weinig kansen op. In de 34e minuut kwam Rood Wit op voorsprong. Uit een afgeslagen aanval kwam de bal bij Wilfred van de Brink, die via een verdediger raak schoot; 1-0. In de 40e minuut was Elspeet dicht bij de gelijkmaker.

Na de rust moest Rood Wit terug op eigen helft. In de 71e minuut viel de gelijkmaker. In de 78e minuut verspeelde Michel van de Kamp de bal slordig aan Wilco Kok, die Wouter van de Veen in staat stelde zijn hattrick te voltooien; 1-3. Een minuut later ging Michel van de Kamp opnieuw in de fout en zette Wilco Kok Elspeet met een lob op een 4-1 voorsprong. De wedstrijd was gelopen. Wel kon Marcel van Montfrans met een kopbal nog wat terugdoen: 4-2.