Party shoppen

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Wil je goed voor de dag komen tijdens de feestdagen; kom dan nu naar de dichtstbijzijnde Shoeby Fashion store. Bij ons hangt de feestcollectie voor je klaar en kom jij vast en zeker in de juiste stemming.

Voor de dames hebben we meer dan voldoende keuze uit diverse party-items. Of je nu gekleed wilt gaan in een elegant jurkje of liever een mooie broek met mooie top; de collectie van Shoeby Fashion biedt het allemaal. Onze speciale feestaanbieding is een stretch wikkeljurk voor 19.95 uur. Zo ben je zeker het stralende middelpunt tijdens de feestdagen! Aan de heren is natuurlijk ook gedacht, feestelijke kleding om chique of casual voor de dag te komen. Speciale aanbieding bij de heren: nu diverse modellen en kleuren herenjeans: 2 voor 40.-

Shoeby Fashion

Twee keer per week worden de nieuwste fashion-items aangeleverd. Daarnaast biedt Shoeby Fashion een uitstekende service en mode voor een vriendelijke prijs. De dameslabels Zoï en Ekseption vind je exclusief bij Shoeby Fashion. Voor heren zijn er de eigen labels 3rd Republic en Cult Edition. Daarnaast heeft Shoeby Fashion een uitgebreid assortiment basics, jeans en accessoires.

Alles over partyshoppen en andere info is te vinden via www.shoebyfashion.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie