Vrouw gewond na aanrijding

16 april 2008 om 00:00 Nieuws

De automobilist heeft het ongeval vermoedelijk niet gemerkt en is doorgereden.

PUTTEN - Een 73-jarige vrouw uit Putten is dinsdag 8 april gewond geraakt nadat zij ter val kwam toen zij hard moest remmen voor een bestelbus op de kruising Gardenseweg/ Voorthuizerstraat in Putten.

De 73-jarige vrouw fietste omstreeks 11:15 uur op de Garderenseweg en reed bij de kruising Voorthuizerstraat rechtdoor.

Op het moment dat zij overstak reden er twee beige bestelbusjes haar tegemoet die linksaf de Voorthuizerstraat in sloegen. De voorste bestelbus reed krap voor haar langs. De tweede bestelbus kwam daar meteen achteraan waardoor de vrouw hard moest remmen en ter val kwam. Hierbij raakte zij gewond. Een passerende automobilist kwam haar te hulp. De politie komt graag in contact met deze vrouw die te hulp schoot. Het slachtoffer is vervolgens naar huis gegaan waar de huisarts werd gewaarschuwd.

Deze heeft een ambulance laten komen die de vrouw overbracht naar het ziekenhuis Sint Jansdal in Harderwijk. Hier bleek dat zij haar linkerpols heeft verbrijzeld en nog een aantal verwondingen had opgelopen. De politie komt graag in contact met de bestuurder van de beige bestelbus en eventuele getuigen van het ongeval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie