Filmhuis Putten/Musicstore verhuisd

23 april 2008 om 00:00 Nieuws

Een rode pui was er al, die paste wonderwel bij de huisstijl. ,,Een deel van de inventaris van de voormalige drogisterij kon zelfs worden overgenomen. Het oppervlak is flink uitgebreid met ca. 45m2, de collectie kan nu veel beter gepresenteerd worden. In de toekomst komt er wellicht een hoek waar games gespeeld kunnen worden om uit te proberen of als competitie. Het gamen heeft een grote vlucht genomen en we zijn ons hier dan ook veel meer op aan het toeleggen.” Het assortiment accessoires voor games is dan ook veel groter, evenals de apparatuur en de spellen zelf. Er staan nu twee soorten spelcomputers opgesteld, een play station 2 en een portable versie. In alle platforms is er een ruime keus aan titels, evenals in boeken, cd’s en dvd’s. Als een titel niet aanwezig is, kan het besteld worden.

PUTTEN - ,,Het was een hele klus, alles moest in één dag over, maar met een grote ploeg is het gelukt. We hoefden slechts één dag te sluiten.” De eigenaar van het Filmhuis, Aart Visch (46), blikt tevreden terug op de verhuizing. Op 11 april opende de Music Store haar deuren op de nieuwe locatie aan de Poststraat 15.

door Lennie Dekker

Trots

,,Alles wat in Europa of de wereld aanwezig is, kunnen we leveren”, vertelt Visch met gepaste trots. ,,Er kan naar muziek geluisterd worden via een koptelefoon en aan het plafond is nu een beamer geïnstalleerd, die de nieuwste films projecteert op een oppervlak van ruim anderhalf bij ruim een meter. Er wordt wel opgelet of kinderen geen games meenemen die niet voor hun leeftijd zijn bestemd. Soms worden de ouders gebeld of zij toestemming geven voor het kopen of lenen van materialen. Als dat zo is, mag het van ons, wie zijn wij om niet goed te vinden wat van de ouders wel mag?” De dvd’s van televisieseries lopen erg goed, zoals Medisch Centrum West, Prison Break en Lost. In Putten is “Het kleine huis op de priarie” niet geheel onverwacht, populair.

Kaarten

Naast allerhande media kunnen er ook kaarten besteld worden voor concerten, evenementen en zelfs attractie- en dierenparken, zodat men aldaar niet voor de kassa in de rij hoeft te staan. Ook entertainment (bijv. voor cd’s) bonnen zijn verkrijgbaar. Visch, die ook een zelfde zaak (nu wat kleiner dan de Puttense vestiging) in Voorthuizen runt, zal nu zelf vaker in Putten zijn, om zijn team van vijf medewerkers te ondersteunen.

Aan een website wordt nog gebouwd, het Filmhuis is te bereiken via telefoon 351001.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie