Jubileumfeest 75 jaar Puttense DamClub

28 mei 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Komende zaterdag viert de Puttense DamClub haar 75-jarig. Maar liefst 75 jaar geleden besloten een aantal huisdammers in Putten een damvereniging op te richten. In de middag organiseert de jubilerende damvereniging bij Grandcafé 2 Brothers aan de Achterstraat een damsimultaan die verzorgd wordt door grootmeester Hendrik van der Zee uit Apeldoorn. 's Avonds dineren de Puttense dammers met hun aanhang in het restaurant.

De Puttense DamClub is trots op het feit dat de damvereniging al 75 jaar bestaat, dat de Puttense DamClub een begrip is in Putten. Want de dammers realiseren zich maar al te goed dat het weinig gescheeld had of de Puttense DamClub was midden jaren '70 ter ziele gegaan. Het jubileumfeest is meteen de afsluiting van het seizoen, de traditionele slotavond waarbij de prijzen worden uitgereikt. Bij het jubileum brengt de Puttense DamClub een jubileumboek uit, '75 jaar dammen in Putten'. Het jubileumboek is binnenkort beschikbaar op de website van de Puttense DamClub.

Belangstellenden zijn welkom om komende zaterdagmiddag de sfeer van een damsimultaan te proeven en de geheimen van het mooie damspel te ontdekken, aanvang van de aanschuifsimultaan is 15:00 uur. Meer informatie op de website van de Puttense DamClub, www.pdcputten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie