Zomerfeest bij De Schuilplaats

18 juni 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Basisschool De Schuilplaats houdt vrijdag 12 juli een zomermarkt. Deze start om 15:30 uur en duurt tot 19:00 uur. Het schoolplein aan de Verzetslaan wordt deze dag omgebouwd tot een gezellig feestterrein. In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft De basisschool met de Bijbel er deze keer voor gekozen om een goed doel te ondersteunen. De opbrengst van de zomermarkt gaat dit jaar naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Er zijn een heleboel leuke activiteiten en iedereen is welkom. Hoe meer mensen, hoe meer vreugd! Vergeet vooral uw portemonnee niet, want KiKa kan uw steun goed gebruiken.

Met uw financiële bijdrage kan er extra onderzoek worden gedaan naar kinderkanker. Daarnaast worden er steeds meer activiteiten georganiseerd om kinderkanker te bestrijden. Door samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat er minder pijn en strijd is, meer genezing komt en een hogere kwaliteit van leven wordt behaald op latere leeftijd. ?

Gedurende de middag worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. De oudercommissie van De Schuilplaats heeft erg haar best gedaan om er een gezellige middag van te maken. De kinderen kunnen leuke prijsjes winnen als ook hun vriendjes (vriendinnetjes), buurjongens (en natuurlijk ook buurmeisjes) langskomen op het schoolplein op 12-07-'13. Opa's, oma's, ooms en tantes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Met elkaar wordt het een stuk gezelliger.

Activiteiten 12-07-2013

Tijdens het zomerfeest kunnen de kinderen o.a. deelnemen aan:

Diverse spelletjes

Rad van Fortuin

Caviarace

Verder is er een spectaculaire survivalbaan en zijn er activiteiten zoals:

Diverse workshops

Taartenwedstrijd

Schuilplaatsfestival

Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht. Bezoekers kunnen hun buikje rond eten aan de patatkraam, maar misschien is het toch beter om te kiezen voor een gezonde versnapering in de snackbus. Naast overheerlijke suikerspinnen en bekroonde parel-ijsjes kunnen bezoekers zich laten bedienen door de leerlingen van groep 8 in het Schuilplaats restaurant. Kortom: het beloofd een leuke dag te worden.

Meer informatie?

Neem contact op met Wilma Posthouwer (0341-362694).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie