Duo verdacht van fietsdiefstallen en diefstal uit auto

12 juli 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De politie heeft woensdag 10 juli op een vakantiepark in Putten een man van 41 en een vrouw van 31, afkomstig uit Arnhem, aangehouden op verdenking van het stelen van zo'n acht fietsen, en diefstal van een tas uit een auto.

De politie kwam het duo op het spoor mede naar aanleiding van getuigen die de twee bij de diefstallen hadden gesignaleerd en goed wisten te omschrijven, en een getuige die de diefstal uit de auto had zien plaatsvinden en het kenteken had genoteerd waar het duo in wegreed. Deze laatste diefstal vond plaats op 4 juli op de parkeerplaats bij recreatieterrein Het Leesten in Apeldoorn. De fietsen zijn gestolen in ondermeer Voorthuizen en Ede, tussen mei en juli. Er zijn helaas geen gestolen fietsen of andere spullen aangetroffen bij de twee verdachten. Vermoedelijk zijn de gestolen spullen doorverkocht.

De man en vrouw zijn na hun aanhouding ingesloten voor nader verhoor en onderzoek en worden, omdat het om een serie diefstallen gaat, vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie maakt proces-verbaal op tegen beide Arnhemmers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie