Zomerfeest bij De Schuilplaats groot succes

15 juli 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Op vrijdag 12 juli werd op het schoolplein van De Schuilplaats een zomermarkt georganiseerd. De opbrengst van de dag was voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Vanaf het begin tot het eind was het gezellig druk op het plein, maar ook rond de school aan de Verzetslaan. Het mooie weer én de mooie opbrengst maakte het feest uiteindelijk compleet.

De oudercommissie kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Er waren een heleboel leuke activiteiten voor zowel de kinderen als de bezoekers. Bovendien konden de kinderen meedoen aan diverse spelletjes en loterijen, waarmee ze leuke prijzen konden winnen. Speciale dank voor de sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk de enthousiaste kinderen. Mede dankzij hen is het geworden wat het was. Uiteindelijk is er een totaalbedrag opgehaald voor KiKa van maar liefst € 4.500,00.

Wilma Posthouwer: “Vooraf hadden wij geen idee wat we konden verwachten, maar dat we zo'n mooi bedrag zouden binnenhalen hadden we niet gedacht." Met dit geld kan er extra onderzoek worden gedaan naar kinderkanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er minder pijn en strijd is, meer genezing komt en een hogere kwaliteit van leven wordt behaald op latere leeftijd." ?

Dappere Daan

In 2012 werd er bij Daan van de Poll leukemie (ALL) geconstateerd. “Sinds die dag is voor ons alles anders geworden, aldus Bertine (de moeder van Daan). “Het initiatief van De Schuilplaats om KiKa als goede doel te kiezen is fantastisch. Toen ik gevraagd werd om op school te komen vertellen over onze zoon en waarom het werk van KiKa zo belangrijk is, heb ik die kans natuurlijk met twee handen aangegrepen. Hoewel het niet het leukste verhaal, is het zeker voor kinderen op een basisschool wel een bijzonder verhaal. Het is fijn om achteraf zoveel warme reacties te krijgen van ouders. Het verhaal over Daan en vooral de kanjerketting die ik had meegenomen heeft blijkbaar een grote indruk gemaakt op de jeugd."

Activiteiten

Tijdens het zomerfeest konden de kinderen onder andere deelnemen aan diverse spelletjes, Rad van Fortuin, doelschieten en een Caviarace. Verder was er een spectaculaire survivalbaan waar volop gebruik van werd gemaakt. Daarnaast waren er diverse versnaperingen en kraampjes. Kortom: het was gewoon een geslaagde dag.

Vragen of donaties?

Neem contact op met Wilma Posthouwer (0341-362694) of www.daanvandepoll.nl

Bijschrift foto: Een trotse Daan ontvangt de cheque t.w.v. € 4.500,00 uit handen van enkele leerlingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie