Henk Termaat 50 jaar zanger bij Puttens Mannenkoor

13 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Bijna alle leden en hun partners, de dirigent en ook enkele vrouwen van overleden leden waren aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Puttens Mannenkoor. Voorzitter Cor ten Velde hield een toespraak, waarin hij terugkeek op het afgelopen jaar. Kijk voor een overzicht van de activiteiten van het koor op de website www.puttensmannenkoor.nl Het koor heeft momenteel 34 leden, die hard werken aan goede zang en een fijne sociale sfeer binnen het koor. Vier leden, Gerrit Buter, Jan den Herder, Wim Termaat en Bab Willemsen worden speciaal genoemd, omdat zij het afgelopen jaar geen repetitie gemist hebben.

De voorzitter vraagt de aanwezigen nog eens uit te kijken naar nieuwe leden. Zij zijn van harte welkom op de repetities op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het eigen gebouw aan de Hooiweg.

Vanaf zijn 18e jaar is Henk Termaat lid van het Puttens Mannenkoor en dat was eind 2013 VIJFTIG jaar geleden. Henk is een bijzonder goede zanger: hij onthoudt de liederen goed en zingt graag uit het hoofd. In het verleden zong hij regelmatig solo, wat erg gewaardeerd werd.

Henk houdt van gezelligheid en was een goede gangmaker tijdens de buitenlandse reis van het koor in het voorjaar van 2013. Het koor is ontzettend blij met Henk. Namens het koor kreeg hij een attentie voor 50 jaar trouw lidmaatschap.

Namens het Koninklijk Nederlands ZangersVerbond heeft secretaris Daan van Winsen hem een gouden herinnering opgespeld en hij reikte de bijbehorende oorkonde uit.

Na het officiële deel stond er een koud en warm buffet klaar, dat verzorgd is door Vera en Riny Grift van de Jachthoorn. Men liet het zich goed smaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie