TVP boekt ruime overwinning op Barneveld

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De heren van TVP 1 hebben een 8-2 thuisoverwinning geboekt op Barneveld 1. Omdat Barneveld de promovendus is in deze poule werd er al rekening gehouden met een overwinning. Anton Klaassen wist in de eerste wedstrijd in drie sets af te rekenen met de verdedigende Nico Nijhoff. Eward Cozijnsen had aanvankelijk veel moeite met Theo van de Brug die speelt met lange noppen op fore- en backhand om de tegenstander te ontregelen. Doordat Cozijnsen op de juiste momenten de aanval koos wist hij uiteindelijk deze wedstrijd te winnen. Dit gold niet voor Jan van Meerveld, na een goede eerste game kwam Gert Boon gaandeweg steeds beter in zijn spel waarbij waardoor Van Meerveld in de vijfde game moest capituleren.

Doordat de dubbelpartij van a tot z werd gedomineerd door TVP was de tussenstand 3-1. Deze voorsprong werd uitgebouwd waarbij Klaassen en Cozijnsen hun wedstrijden makkelijk wonnen. Van Meerveld liet echter nog een partij liggen door verschillende matchpoints te verspelen in zijn partij tegen Nijhoff.

Met deze 8 punten erbij gaat TVP vooralsnog aan kop met 22 punten. De vraag is of de Puttenaren deze plek kunnen vasthouden nu zware wedstrijden tegen SVE 4 in Utrecht en Hilversum 9 op het programma staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie