Franken low budget onderhoud van 10+ auto's

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Na lang onderhandelen met diverse leveranciers en de scholen heeft Autobedrijf Franken de primeur. Franken Low Budget onderhoud voor 10+ bouwjaren is hiermee geboren. Het betreft een unieke werkwijze, waarbij de kosten extreem laag gehouden worden en de kwaliteit op dealerniveau wordt gewaarborgd! Te mooi om waar te zijn denkt u. Hoe werkt het en wat kost het ?

U maakt een afspraak bij een van de vestigingen bij Autobedrijf Franken. De 10+ auto wordt technisch door onze 1e monteur(s) volledig geïnspecteerd. Daaruit komt een reparatieadvies met de benodigde werkzaamheden uit. Na overleg met de klant word de auto dan door onze monteur(s) welke in opleiding zitten gerepareerd. Na afloop word de auto gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen. De APK keuring wordt door onze keurmeester(s) uitgevoerd. Door deze werkwijze komen de kosten veel lager uit en daar profiteert u van.

Met deze werkwijze nemen wij onze maatschappelijke verantwoording, om jonge monteurs op te leiden. Deze jonge monteurs worden bovendien door de school goed begeleid zodat ze ook hun diploma halen, en gezien de praktijk ervaring die ze opdoen krijgen ze later ook een goed betaalde baan. Hierdoor blijft de autobranche gewaarborgd van technisch personeel.

Aventus, de school voor automotive, is bijzonder blij met dit initiatief om leerlingen een plek binnen het bedrijf te geven. Aalt van de Werfhorst, regelmatig bij Franken op bezoek om leerlingen op de werkplek te begeleiden. "Het is moeilijk voor studenten om een stage of leerwerkplek in de praktijk te vinden, in het bijzonder een werkplek waar alle werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Met deze werkwijze komen de leerlingen in de praktijk van alles tegen. Het is belangrijk dat wat de studenten in de theorie hebben geleerd ook kunnen uitoefenen in de praktijk. Zo leiden we gezamenlijk vakmensen op voor de autobranche"

Met onze naam kunt u gerust stellen dat wij uw auto top onderhouden. Met B kwaliteit onderdelen is uw 10+ auto in prima conditie en kunt u veilig op weg. Goedkopere onderdelen en een uurtarief van € 30,00 excl btw is dan ook heel bijzonder.

Gezien de lage kosten kunt u niet alles verwachten, het kan gebeuren dat uw auto niet dezelfde dag is gerepareerd, leenauto is niet beschikbaar en wegenwachthulp moet apart worden verzekert. Betaling contant bij ophalen.

Gezien de enorme moeilijkheidsgraad van jonge auto's en alle eisen van de fabrikant om het onderhoud uit te voeren is het niet mogelijk jongere auto's dan 10 jaar hier voor in aanmerking te laten komen, een leerling heeft eenvoudig niet de kennis hiervoor. Ook onderdelen zijn dan niet in de aftermarkt te koop en kunnen niet goedkoper aangeboden worden. Met 10+ auto's is dit nu wel mogelijk. Door goed toezicht is dit verantwoord en veel goedkoper te bewerkstellen.

Uw voordeel:€ 30,00 euro excl btw per uur, goedkopere onderdelen, dealer kwaliteitscontrole,

Daar plukt u de vruchten van! De naam Franken staat er achter.

Wij hopen u binnenkort te begroeten en durven de uitdaging aan om uw auto goedkoop te onderhouden.

Info: autobedrijffranken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie