Ook voor ú is er Ria Ruimt Op

19 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIEUW MILLIGEN - Met ingang van 1 januari is Ria Bos uit Nieuw Milligen gestart met haar bedrijf Ria Ruimt Op. Het zou voor veel mensen een uitkomst kunnen betekenen op het gebied van het managen van stressvolle zaken binnen het huishouden, maar ook op het gebied van timemanagement, administratie of verhuizing kan Ria een steentje bijdragen wanneer het u allemaal teveel wordt.

"Niet iedereen is even geordend en het is misschien moeilijk voor te stellen, maar veel mensen raken langzaam maar zeker de grip op hun gehele leven kwijt als ze zaken binnenshuis niet goed op de rit kunnen krijgen. Mijn inzet betekent dat er handvatten aangereikt worden waarmee mensen weer grip op en rust in hun leven krijgen", aldus Ria. Zij loopt al lang rond met het idee iets dergelijks op te zetten en na het succesvol afronden van een cursus Huishoudcoach mag zij zich nu Professional Organizer noemen. Ria: "Ik vind veel voldoening in het feit dat ik mensen op een praktische manier kan helpen door hen met raad en daad bij te staan".

Enkele voorbeelden waar Ria Ruimt Op voor is in te zetten:

Huishoudelijk: denk aan geen vaste plek voor spullen, ongeordende kleding- of keukenkasten, veel overbodige ballast op uw aanrechtblad.

Timemanagement: overvolle agenda's waarin u maar niets weg kunt schrappen, moeilijk prioriteiten kunnen stellen.

Administratie: geen opgeruimde, duidelijk afgebakende werkplek voor administratieve bezigheden. Stapels post, ongeopende enveloppen. Het zicht kwijt zijn op wat meer of minder belangrijk is.

Verhuizen: spullen uitzoeken. Wegdoen of toch meenemen? Logisch inpakken.

Voor al dit soort zaken is Ria Bos in te huren tegen een redelijk uurtarief. Na een intakegesprek dat overigens door de persoon in kwestie ZELF aangevraagd moet worden kan Ria met u samen een opzet/offerte voor de werkwijze maken. Als zij vervolgens daadwerkelijk met u aan het werk gaat worden de kosten van het intakegesprek (€ 35,--, duur ca. 1 uur ) van de eerste rekening afgetrokken.

"Ik geef niet alleen advies, maar help daadwerkelijk mee de zaken weer op orde te krijgen. Een woonplek te creëren waarin u alles probleemloos terugvindt, een huis te verkrijgen waarin het prettig verblijven is en waarin u graag (weer) gasten ontvangt!"

Wat is nu prettiger dan weer ruimte in uw agenda te zien en tijd over te houden om van het leven te genieten? Een leven waarin u niet meer opkijkt tegen een berg papierwerk waar u maar niet doorheen komt en te hebben geleerd om keuzes te maken en prioriteiten te stellen? Overigens: mocht u na de begeleiding door Ria Ruimt Op een terugval ervaren is zij altijd bereid u telefonisch of via de e-mail nog eens wat adviezen te geven en zaken in uw herinnering terug te brengen.

Kortom: een professionele en persoonlijke coach die mensen in deze hectische tijd net dat steuntje in de rug kan bieden!

Kijk op www.riaruimtop.nl voor meer informatie en eventuele aanmelding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie