Nieuwe minigolfvereniging de Veluwe start seizoen in Putten

20 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - In januari is de nieuwe minigolfvereniging de Veluwe opgericht. De vereniging is een samenvoeging van de recreantengroep van terra-nova en de voormalige Puttense vereniging Mph de Pelikaan met leden uit Putten en Ermelo.

Enkele maanden geleden ONDERZOCHT DE Heer Sietse van Zandvoort namens de Nederlandse minigolfbond de mogelijkheid om in Putten weer een minigolfvereniging te beginnen.

Hij benaderde het Puttense minigolfechtpaar Evert en Meta van den Brink en de familie van Essen van terra-nova.

Iedereen was enthousiast over het idee om in Putten en Ermelo weer een vereniging te beginnen en dat resulteerde in Januari in de oprichting van Mgv de Veluwe.

Seizoensopening mgv de Veluwe

Het seizoen begint op 1 Maart voor de nieuwe minigolfvereniging de Veluwe met een enen toernooi op de korte banen van Terra-Nova.

Het enen toernooi is een initiatief van de Heren Wilbert van Helmond en Sietse van Zandvoort in samenwerking met Peter van Essen van Terra- Nova minigolf

Dhr van Essen stelt tevens een bedrag van 400,00 euro voor de perfecte ronde minigolfronde 18 beschikbaar en dat betekend dat alle banen in één keer gemaakt moeten worden.

Dit daagt de Nederlandse minigolftop uit om naar Putten te komen op 1 Maart en het spreekt vanzelf dat het publiek en de media van harte welkom zijn om vanaf 9.30 uur een kijkje te komen nemen op de minigolfbanen van Terra- Nova.

Presentatie Mgv De veluwe

Tevens zal de nieuwe Puttense vereniging de Veluwe zich presenteren aan de media en het publiek en zal de nieuwe clubkleding aan de vereniging overhandigt worden door de familie van Essen . Het spreekt vanzelf dat publiek en de media hierbij ook van harte welkom zijn. Voor verder informatie over minigolf in wedstrijdverband kunt u terecht op Dinsdagavond vanaf 19.00 uur en op de toernooidag op Zaterdag 1 Maart vanaf 9.30 uur.

De Heren van Essen, van den Brink en van Zandvoort, Broodbakker en mevrouw van den Brink staan u dan graag te woord over minigolf als wedstrijd sport in het algemeen en natuurlijk hoe u lid kunt worden van deze enthousiaste minigolfvereniging.

Het baan adres van de vereniging is

Minigolf Terra- Nova

Nijkerkerstraat12

Putten

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie