26 februari 2014 om 00:00 Nieuws

LS,

Bijgevoegd vindt u de bijdrage van het CDA Putten.

mvgr,

Robert Olthuis

Lijsttrekker CDA Putten

________________________________

From: p.nolens@bdu.nl

To: puttenaer.redactie@bdu.nl; rolthuis@putten.nl; gweizenbach1949@kpnmail.nl; akleijer@putten.nl; bcornelissen@putten.nl; hluitjes@putten.nl; info@vandompseler.nl; kvdwerf@putten.nl; ngerritsen@putten.nl; klompenhouwer@wolmail.nl; a.vanschaik1@planet.nl; marcelsmoorenburg@hetnet.nl; marcpatrickmabelis@gmail.com; Putten@d66.nl

Date: Wed, 12 Feb 2014 12:02:00 +0100

Subject: E-mailadres onjuist Verkiezingsspecial Puttenaer

Sorry sorry sorry, dom dom dom. Ik krijg net door dat het emailadres verkeerd is, in onderstaande mail. Het is puttenaer@bdu.nl, zonder 'de' er voor! Graag uw bijdrage naar dat adres! Exuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Paul Nolens

Eindredacteur BDUmedia

Tel: 0342- 494 818

Mob: 06-131 049 12

www.twitter.com/paulnolens <http://www.twitter.com/paulnolens>

DeStadAmersfoort.nl - LeusderKrant.nl - DeStadNijkerk.nl - DePuttenaer.nl - NieuwsbladDeBand.nl - HetKontaktVeluwsNieuwsblad.nl - Veluweland.nl

Via de websites van onze titels kunt u uw nieuws aanleveren via de link 'Deel je nieuws'.

________________________________

Van: De Puttenaer

Verzonden: vrijdag 24 januari 2014 13:59

Aan: 'rolthuis@putten.nl'; 'gweizenbach1949@kpnmail.nl'; 'akleijer@putten.nl'; 'bcornelissen@putten.nl'; 'hluitjes@putten.nl'; 'info@vandompseler.nl'; 'kvdwerf@putten.nl'; 'ngerritsen@putten.nl'; 'klompenhouwer@wolmail.nl'; 'a.vanschaik1@planet.nl'; 'marcelsmoorenburg@hetnet.nl'; 'marcpatrickmabelis@gmail.com'; 'Putten@d66.nl'

CC: Lambert Broekhuis; Daan Bleuel; Barry Wensink; 'Petra Top'

Onderwerp: Verkiezingsspecial De Puttenaer

Beste heer/mevrouw,

Ik benader u als contactpersoon van een politieke partij die deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen in Putten, op 19 maart. De Puttenaer brengt op woensdag 5 maart een verkiezingsspecial. Behalve advertenties en advertorials (die u kunt inkopen), willen wij in deze special ook redactionele aandacht voor iedere partij. Iedere partij krijgt een halve pagina redactieruimte. Om tot invulling van deze halve pagina te komen, hebben wij u hard nodig. Kort gezegd: wij bieden de ruimte, u levert de inhoud.

We hebben voor de halve pagina een vaste opzet bedacht (zie PDF in bijlage). De halve pagina wordt verdeeld in vijf kolommen. In de eerste kolom komt het logo van de betreffende partij, plus wat algemene informatie en in het kort waar de partij voor staat. In de overige vier kolommen kunt u reageren op stellingen, die wij hebben bedacht. Als iedere partij op deze manier zijn bijdrage levert, kan de kiezer op 5 maart een goede vergelijking maken tussen de deelnemende partijen.

Wat hebben wij van u nodig?

- Een logo van uw partij, in JPG.

- Aantal personen op uw lijst

- Aantal zetels in de huidige raad

- Waar staat uw partij voor? In maximaal 400 tekens inclusief spaties beschreven (erg kort en bondig dus!).

Buiten deze gegevens, willen we een reactie van uw partij op de onderstaande stellingen, in maximaal 1500 tekens, inclusief spaties. Is uw bijdrage langer, dan houdt de redactie zich het recht voor om het in te korten.

De stellingen

- Als de budgetten van het Rijk voor zorg niet voldoende zijn, moet de gemeente geld bijschuiven.

- Bezuinigingen zijn ook de komende vier jaar onvermijdelijk.

- Het centrum van Putten moet worden opgeknapt, leegstand van winkels moet worden voorkomen.

- Er zijn in het verleden te veel fouten gemaakt met de handhaving van bestemminsplannen en bouwbesluiten. De komende raadsperiode moet orde op zaken worden gesteld.

De deadline voor het aanleveren van deze gegevens is woensdag 19 februari, 12.00 uur. De gegevens dienen per mail aangeleverd te worden via deputtenaer@bdu.nl. Wij hopen van harte dat u allemaal wilt meewerken aan onze verkiezingsspecial, zodat de inwoners van Putten een compleet overzicht van het politieke aanbod voorgeschoteld krijgen.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking. Voor vragen ben ik te bereiken op onderstaande telefoonnummers of per mail (deputtenaer@bdu.nl).

Met vriendelijke groet,

Paul Nolens

Eindredacteur BDUmedia

Tel: 0342- 494 818

Mob: 06-131 049 12

www.twitter.com/paulnolens <http://www.twitter.com/paulnolens>

DeStadAmersfoort.nl - LeusderKrant.nl - DeStadNijkerk.nl - DePuttenaer.nl - NieuwsbladDeBand.nl - HetKontaktVeluwsNieuwsblad.nl - Veluweland.nl

Via de websites van onze titels kunt u uw nieuws aanleveren via de link 'Deel je nieuws'.

________________________________

De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.

Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU staat er niet voor in dat dit bericht en/of bijlage(n) op generlei wijze schade kan veroorzaken, hoegenaamd ook, en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

________________________________

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

VERKIEZINGEN 2014

CDA REACTIE DE PUTTENAER

LOGO:

Aantal personen op de lijst: 25

Aantal zetels in de huidige raad: 4

Waar staat uw partij voor :

CDA Putten laat zich inspireren door de Bijbelse boodschap. Dat vertaalt zich in omzien naar elkaar, een humaan beleid, de menselijke maat en het dienen van de belangen van alle Puttenaren. We staan midden tussen de mensen, we gaan voor een zorgzaam en zelfstandig Putten, maar ook voor een veilig en vitaal dorp. Het CDA garandeert de noodzakelijke zorg voor iedereen. Jong en oud kan op ons rekenen.

Stelling 1

De zorgbudgetten die naar de gemeente komen zijn gekort, maar dat mag niet ten koste van onze kwetsbare burgers gaan. De cliënt is leidend, niet het budget. Het zorggeld mag alleen aan de zorg besteed worden. Omdat we het leveren van de noodzakelijke hulp als een plicht zien, kan er incidenteel een beroep op de Algemene Reserve gedaan worden.

Stelling 2

Ja, bezuinigingen zijn onvermijdelijk, maar deze moeten zo min mogelijk ten koste gaan van mensen en zorg. Het CDA kijkt vooral naar technische maatregelen. Slimmer gezamenlijk inkopen en minder dure onderzoekrapporten laten maken, bespaart al veel. Intensiever samenwerken met andere gemeenten levert zelfs kwaliteitsverbetering. Het CDA is tegen lastenverzwaring.

Stelling 3

Het centrum van Putten is aantrekkelijk voor inwoners en recreanten en dat moet zo blijven. Samenwerking met het WCP, faciliteren van ondernemers en vrij parkeren spelen daarbij een grote rol. Hoe aantrekkelijker het centrum, hoe minder leegstand. Een opknapbeurt (groen / bestrating) kan positief uitwerken. Het CDA wijst de koopzondag af.

Stelling 4

De handhaving van bestemmingsplannen is in deze college periode veel te strak geweest, met zelfs rigide handhaving van bouwsels uit de 50-er en 60-er jaren, die opeens illegaal zouden zijn. Daar moet verandering in komen. Benadering via dwangsommen is niet de weg waar het CDA voor staat. Een meer humane benadering, gesprekken op basis van vertrouwen en maatwerk zijn de ingrediënten van een nieuw beleid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie