Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Beschonken bestuurder vliegt uit de bocht in Putten

20 februari 2020 om 06:05 Ongeval

PUTTEN Een bestelbus is woensdagavond iets voor 22.00 uur uit de bocht gevlogen, tegen een lantaarnpaal gereden en kwam uiteindelijk in het struikgewas terecht. Het ongeval vond plaats op de Sprielderweg ter hoogte van de Krachtighuizerweg.

De 34-jarige bestuurder uit Putten raakte hierbij lichtgewond en werd nagekeken in de ambulance. Volgens omstanders maakte de man een beschonken indruk. Hij beweerde dat er ook een ander voertuig bij het ongeval betrokken was. Die bleek in ieder geval niet aanwezig op de locatie van het ongeval. De man had helemaal wat uit te leggen aan de politie aangezien er een aangebroken fles Whisky naar buiten viel toen een agent de deur van de bijrijdersstoel opende.

Nadat de man uit de ambulance stapte wilden de agenten hem ondervragen, maar hij begon fysiek en verbaal tegen te stribbelen. Hierop werd hij hardhandig tegen de politiebus aangezet, geboeid en afgevoerd naar het politiebureau. Uit onderzoek blijkt dat hij uiteindelijk 660 ugl (drie keer meer dan toegestaan) op had. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd en het Openbaar Ministerie beslist over de verdere gevolgen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie