Afbeelding

Activiteiten Landgoed Schovenhorst voorjaarsvakantie

11 februari 2024 om 14:24 Activiteiten

PUTTEN Grafheuveltocht langs de Kolk en de eeuwenoude bomen op Landgoed Schovenhorst in Putten. De wandeling op dinsdag 20 februari duurt één en een half uur, vanaf 14.00 uur.

Grafheuveltocht

Wandel mee met een gids van Landgoed Schovenhorst, geniet van de historie en natuur. De Peppelerweg slingert tussen een paar grafheuvels door. Verstopt achter de oude wal is een kolk uit de ijstijd, grafheuvels. Mooie geschiedenis, informatie over de grafheuvels, oude wallen uit de ijstijd en wandelen door de bomentuinen zoals het Kleine Pinetum met zijn 175 jaar oude bomen uit de hele wereld,

Brasserie Schovenhorst is gesloten. Locatie: Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93 Putten, infobord tussen ingang Brasserie en Koetshuis. Kosten: €5,00 p.p. kinderen tot en met 12 jaar €2,50 p.p. Aanmelden om teleurstellingen te voorkomen via info@schovenhorst.nl. Parkeren op de grote parkeerplaats, dit is 6 minuten wandelen vanaf de start locatie.

Opmerking: de wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.                                                        

Voor meer informatie en aanmelden: www.schovenhorst.nl / info@schovenhorst.nl.

Woeste grond en Wereldbomen

PUTTEN Leuke wandeling voor jong en oud, “Van Woeste grond tot Wereldbomen”, op Landgoed Schovenhorst in Putten. De wandeling start om 14.00 uur op woensdag 21 februari.

Om 14.00 uur gaan we op stap samen met onze gids Aart. De Veluwe was woeste grond, maar hoe zijn deze bomen uit de hele wereld hier dan gekomen? Het is allemaal in 1848 begonnen. Was het passie.. of ondernemend? Nieuwsgierig geworden? Wandel dan met deze rondleiding mee en luister naar de geschiedenis van de Helden van Schovenhorst en hoe deze wereldse bomen hier in Putten terecht zijn gekomen.

Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93 Putten, infobord tussen ingang Brasserie en Koetshuis. Brasserie is geopend, na de wandeling ontvangt u 20% korting bij gebruik van een consumptie. Kosten: €5,00 p.p. kinderen tot en met 12 jaar €2,50 p.p. Aanmelden om teleurstellingen te voorkomen via info@schovenhorst.nl. Parkeren op de grote parkeerplaats, dit is 6 minuten wandelen vanaf de start locatie. Graag vooraf reserveren via tel: 0341-265654.

Opmerking: De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.                                                        

Voor meer informatie en aanmelden: www.schovenhorst.nl / info@schovenhorst.nl.                                   

Vroege Voorjaarswandeling

PUTTEN OP donderdag 22 februari is er “De Vroege Voorjaarswandeling” voor jong en oud op Landgoed Schovenhorst in Putten.

Sjaal om en wandel mee.. Om 14.00 uur gaan we op stap samen met onze gids, en laat je verrassen door de natuur. Wandelend door de slingerende paadjes, langs de reuzen bomen gaan we op zoek en je zult zien dat er ook al in maart heel veel in de natuur gebeurd!

Landgoed Schovenhorst, Garderenseweg 93 Putten, infobord tussen ingang Brasserie en Koetshuis. Brasserie is geopend, na de wandeling ontvangt u 20% korting bij gebruik van een consumptie. Kosten: €5,00 p.p. kinderen tot en met 12 jaar €2,50 p.p. Ook nieuwsgierig? Meld je dan snel aan. Aanmelden om teleurstellingen te voorkomen via info@schovenhorst.nl. Parkeren op de grote parkeerplaats, dit is 6 minuten wandelen vanaf de start locatie. Graag vooraf reserveren via tel: 0341-265654.

Opmerking: De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.                                                        

Voor meer informatie en aanmelden: www.schovenhorst.nl / info@schovenhorst.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie