Eveline Holdijk overhandigt cheque aan Hospice de Regenboog in Nunspeet.
Eveline Holdijk overhandigt cheque aan Hospice de Regenboog in Nunspeet. Eigen foto

Cheque voor Hospice de Regenboog

23 februari 2022 om 10:23 Activiteiten

PUTTEN De eerste Puzzel Rit georganiseerd door Autobedrijf Franken was zeer geslaagd. 

,,In samenwerking met de Harderwijker Automobiel Club (die de rit heeft uitgezet) hebben we veel deelnemers mogen ontvangen bij onze vestigingen in Elspeet, Nunspeet en Putten. Voor veel klanten was dit de mogelijkheid om eens een puzzel rit mee te maken”, vertelt Eveline Holdijk van Autobedrijf Franken. ,,De deelnemers begonnen de dag vanuit één van onze vestigingen met een kop koffie en kregen op de volgende vestiging de lunch mee. Onderweg waren er verschillende puzzels die opgelost moesten worden. Uiteraard was dit voor veel deelnemers ook een competitie die ze wilden winnen. De heer Bulder feliciteren wij dan ook graag met de eerste plek en een gratis onderhoudsbeurt. O. Storteboom werd tweede en hij ontving een gratis poetsbeurt voor zijn auto. Als derde is de heer B van Wijngaarden geëindigd, hij gaat naar huis met een waspas ter waarde van 50 euro.”

Het inschrijfgeld bedroeg 10 euro en de gehele dag werd verzorgd door Autobedrijf Franken. ,,In totaal hebben we hierdoor een bedrag van 870 euro kunnen ophalen. Autobedrijf Franken vult dit bedrag aan tot 1.500 euro wat ten goede komt aan Hospice de Regenboog in Nunspeet, een prachtig goed doel.”

De voorzitter van stichting vrienden, Gerrit Hofman en de directeur van het hospice, Gerrinda van der Veen hebben de gift afgelopen maandag in ontvangst genomen van Eveline Holdijk. ,,Als Hospice zijn we ontzettend blij met dit mooie initiatief. Het geld komt ten goede aan de gasten. Er is net een nieuwe tuin aangelegd en er wordt nog een mooi kunstwerk aangeschaft. Verder zijn we In het hospice bezig met complementaire (aanvullende) zorg. Je kan daarbij denken aan de inzet van oliën voor bijvoorbeeld een handmassage of aan muziektherapie. Complementaire zorg kan mentale ontspanning teweegbrengen en onrust en spanning verminderen. Deze mooie zorg kunnen wij bieden dankzij zo’n mooie gift.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie