Afbeelding
Gemeente Putten

Burgemeester schrijft brief aan inwoners van Putten

7 oktober 2020 om 16:25 Corona Coronavirus

PUTTEN Burgemeester Lambooij heeft een brief aan alle Puttenaren gedeeld op de socialemediakanalen van de gemeente. ,,Het coronavirus is nu zeven maanden onder ons. Zeven maanden van verwarring, van onzekerheid en angst, van beperkingen en afgelastingen. Helaas is het einde van deze tunnel nog niet in zicht. Het virus is met een hernieuwde opmars bezig”, begint Lambooij zijn brief.

,,Dat maakt dat wij ons opnieuw schrap moeten zetten. Dat wij ons ten volle bewust zijn van de ernst van de situatie. Dat wij ons houden aan de maatregelen; hoe ingewikkeld dat soms ook is. Dat kunnen wij in Putten!” vervolgt de burgemeester.

Lambooij schrijft in zijn brief dat hij onder de indruk is van de wijze waarop de Puttense gemeenschap zich de afgelopen maanden heeft geweerd. ,,Van zorgverlener tot winkelier, van horecaondernemer tot onderwijzer, van kerkbestuurder tot vrijwilliger bij de sport, van marktkoopman tot campingeigenaar: wij trokken de afgelopen maanden samen op in de aanpak van de coronacrisis. Ik roep u allen op dat te blijven doen en vol te houden”, besluit hij zijn brief.

Vorige week sprak deze krant nog met de burgemeester voor een video-interview

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie