Afbeelding
Gellius Kaars Sijpesteijn FotoKS

Diploma's voor vrijwilligers brandweer Putten

19 maart 2018 om 17:09 lokaal

PUTTEN De brandweervrijwilligers hebben vrijdag tijdens de jaarlijkse jaarvergadering van de Puttense brandweer een diploma ontvangen. Hierbij waren niet alleen de leden van de brandweer aanwezig, maar ook veel oud leden, burgemeester Lambooij, Jeroen Wisselink, afdelingshoofd Crisisbeheersing en Risicobeheersing Veluwe en Gerrit van der Heide, teamleider Incidenten Bestrijding Veluwe.

Na het openingswoord van post-commandant Gert Knoppersen was het aan Burgemeester Lambooij om de brandweerlieden toe te spreken en te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Vol trots sprak hij zijn waardering uit voor de Puttense brandweerlieden.

MEDAILLE De burgemeester vroeg na zijn toespraak aan Kees Koetsier om naar voren te komen om hem de medaille op te spelden voor 25 jaar brandweerdienst. Koetsier begon in 1992 bij de brandweer. Hij heeft de afgelopen 25 jaar al veel betekend voor de Puttense gemeenschap. Het afgelopen jaar behaalde hij zijn instructeursdiploma en hij zet zich nu in voor, onder andere, de begeleiding van aspirant brandweerlieden. 

Na deze ceremonie reikte de burgemeester aan drie brandweermannen het diploma bevelvoerder uit. Richard van Duinen, Jan van Oosterom en Jan Jaap Stoffer hebben de afgelopen drie jaar, in hun vrije tijd, hard geleerd om dit diploma te behalen. „De Puttense brandweer is blij zoveel 'Know-How' in huis te hebben."

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie