Van links naar rechts: Teunis van Winkoop, Ben Schuit, Hans Lebbink, Henk Guliker en Berry van den Pol
Van links naar rechts: Teunis van Winkoop, Ben Schuit, Hans Lebbink, Henk Guliker en Berry van den Pol Diana Guliker

Hoofdsponsoren A4daagse tekenen contract

28 maart 2022 om 12:47 Lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 25 maart vond de ondertekening van de sponsorcontracten voor de Avondvierdaagse 2022 plaats. De hoofdsponsoren werden gastvrij ontvangen in Sauna Drôme Putten.

Ben Schuit, penningmeester van de A4D Putten, had de contracten opgesteld en zag samen met de voorzitter Henk Guliker toe hoe de drie hoofdsponsoren hun handtekening zetten. Hans Lebbink namens Sauna Drôme, Teunis van Winkoop namens Van Winkoop & Zn. Stalinrichting, montage en elektrotechniek en Berry van den Pol namens Vakgarage Hoge Eng. Na de officiële handeling werd de overeenkomst beklonken met een drankje op het “nieuwe” terras van Sauna Drôme, bestemd voor gasten die geen gebruik maken van het saunagedeelte, maar wel goed willen eten en drinken met een mooi landelijk uitzicht. Natuurlijk werd er geproost op een mooie Avondvierdaagse 2022.

Het bestuur van de PRC Putten is blij met de sponsoren, want zij maken een Avondvierdaagse zonder financiële zorgen mogelijk.

De voorbereidingen van de Avondvierdaagse zijn in januari al gestart. De verkeersregelaars hebben hun examen afgelegd en de muziekgezelschappen zijn gecontracteerd. De tekst op de website is geactualiseerd, de nieuwe routes zijn klaar en de EHBO heeft weer toegezegd te zullen komen. De speciale avondvierdaagsekrant is in de maak en wordt in mei in Putten en een groot deel van het buitengebied verspreid.

Dit jaar gaat de Avondvierdaagse voor de negenenzestigste keer van start op dinsdag 14 juni. Op de website www.avondvierdaagse-putten.nl kunt u zich vanaf 1 april inschrijven en alle informatie lezen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie